top of page
Søg
  • krimiormen

"SPEJLDANSEN"

Opdateret: 8. maj 2020

Roman skrevet af Lippen Løwe


"Spejldansen" skrevet af Lippen Løwe

ANMELDEREKSEMPLAR


Forfatter: Lippen LøweUdgivelse: 22. november 2019


Sider: 376


Format: Hæftet


Genre: Roman


ISBN-13: 9788793755550


Anmeldt: 20. januar 2020


Jeg fik tilsendt bogen som et anmeldereksemplar. Anmeldelsen er udtryk for min egen vurdering af bogen og ikke påvirket heraf.


Om bogen:


”Det skulle ske i nat. Hun havde drømt om det længe. Hendes rejse ud i det uforudsigelige, men først skulle fødselsdagen overstås.” Sådan starter fortællingen om en række kvinder i forskellige tidsaldre, fra 1600-tallet og frem til nutiden, hvis skæbner på helt særlig vis flettes sammen.


Gennem karakterernes mangeartede oplevelser får læserne indblik i reinkarnation, et liv efter døden, afdødekontakt og kommunikation med dyr. Bogen blander spænding med information om den spirituelle verden. Viden og ånd flettes sammen i en anderledes roman.


Om forfatteren

Lippen Løwe er billedkunstner og uddannet Reiki- /spirituel healer med speciale i healing af dyr. Hun bor i Nordsjælland, hvorfra hun deler sin passion for dyr og spiritualitet. Spejldansen er hendes debut som romanforfatter.


Anmeldelse:


”Spejldansen” skrevet af Lippen Løwe er en roman af en ganske særlig slags. Vi følger 4 kvinder i forskellige tidsaldre. Stille og roligt bliver de 4 kvinders liv flettet sammen. som man kommer igennem kapitlerne, begynder man at forstå meningen bag historien. Dakota er en ung indianerkvinde, på 16 år der skal optages som elev hos sin mor der er medicinkvinde og shaman i 1688.


Bianca er en ung overklassekvinde på 17 år. Bianca følger vi i 1770. Biancas bror Jack fylder 20 år og skal fejres med en stor og flot fest. Men Bianca er bestemt ikke en kvinde der holder af at pynte sig i smukke kjoler og spise fin mad. Bianca er nærmere et barn af naturen. Hun forlader sin familie i hemmelighed for at leve i pagt med naturen og sine dyr. Det bliver starten på et fantastisk eventyr for Bianca. Et eventyr hvor Bianca må lære at klare sig selv og leve fra dag til dag.


Leonora er en 48-årig kunstner i nutiden. Leonora er meget åben for spiritisme og oplever ting som hun nok ikke troede var muligt. Filippa er en ung studerende, ligeledes i nutiden. Hun er lidt mere skeptisk men alligevel åben overfor den alternative verden ”Spejldansen” er en anderledes roman fyldt med spiritisme, reinkarnation, ånder, afdødekontakt, seancer og evnen til at kommunikere med dyr.

Nu er jeg ikke den store kender af spiritisme, men bogen giver et godt indblik i emnet på en saglig og informativ måde. Jeg blev hurtigt fanget af de 4 kvinders historie og det er bestemt en bog jeg synes var interessant og spændende, dog uden det store drama. Men det behøver man bestemt heller ikke.


Vi er i nogle interessante tidsperioder med nogle meget forskellige liv. Det er bestemt en fascinerende roman med nogle spændende karakterer. Beskrivelsen af den unge kvinde Bianca mindede mig om serien ”Jordens børn” om den unge kvinde Ayla, skrevet af Jean M. Auel som jeg læste tilbage i 80`erne og 90`erne.


”Spejldansen” giver bestemt stof til eftertanke. Kan man uden videre afvise, at der findes reinkarnation eller mennesker der kan kommunikere med dyr? Mon ikke de fleste mennesker har oplevet ting, der ikke umiddelbart kan forklares med sund fornuft. Er der mere mellem himmel og jord end vi tror?


”Spejldansen” indeholder de smukkeste beskrivelser af naturen. Citat:


”Tænk, at det stille, nænsomme vand, som denne dag spejlede himmelens klare blå farve, til tider kunne være næsten sort. Når floden brusede afsted med enorm kraft gennem den vilde og ofte uforudsigelige natur. Lige nu var det forår, næsten sommer, og floden præsenterede sig venligt og omgængeligt.”


Umiddelbart mærker man bestemt ikke at ”Spejldansen” er Lippen Løwes debutroman. Jeg har i hvert fald den største lyst til at stifte nærmere bekendtskab med flere romaner fra forfatterens hånd. ”Spejldansen” er en anderledes roman som giver en spændende indføring i emnerne omkring spiritisme også selvom man normalt ikke har den store passion for spiritualitet.


Men bare holder sindet åbent for at der findes en anden virkelighed. En absolut interessant og læseværdig roman.


Vurdering: 4/6 Roser


Krimiormen


Bogen kan købes her:4/6 Roser

83 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

"Utøj"

"Syv M2 med lås" skrevet af Jussi adler-olsen

Anmeldelse: ”Syv kvm med lås” er Jussi adler-Olsens sidste og 10. bind om og med afdeling Q. Jeg vil klart anbefale at man læser alle 10. bind for at få det fulde udbytte af hele serien. Bogen er afsl

Comentários


bottom of page