top of page
Søg
  • krimiormen

"NEMT PÅ BUDGET"

Samlet og udgivet af FADL`s forlag


ANMELDEREKSEMPLAR


Forfatter: Emma Martiny, Camilla Stemann Jensen, Christine Bonde, Emilie Horn Andersen, Helle Brønnum Carlsen, Louise Beck Brønnum, Louise Bruun, Mia Gardum, Mia Sommer, Peter Nøhr Christensen og Asmus Gamdrup Petersen Jensen, Torben Kitaj


Forlag: FADL`s Forlag


Udgivelse: 21. oktober 2019


Sider: 192


Format: Indbundet


Genre: Kogebog


ISBN-13: 9788793810266


Anmeldt: 11. november 2019.


Jeg fik tilsendt bogen som et anmeldereksemplar. Anmeldelsen er udtryk for min egen vurdering af bogen og ikke påvirket heraf.


Forlaget skriver:


Med denne bog får du adgang til 75 opskrifter på retter, der er både velsmagende og budgetvenlige. Her får du inspiration til, hvordan du gør både din mave og din bankrådgiver glad uden at gå på kompromis med smagen, og der er opskrifter til alle lejligheder. Er du træt af at spise havregrød til aftensmad, eller savner du inspiration til, hvordan du får et beskedent madbudget til at række så langt som muligt?


Man behøver ikke bruge spandevis af safran, dyr kaviar eller franske trøfler for at lave lækker og inspirerende mad. Med enkle, lækre og billige råvarer kan du komme langt – vi har skruet ned for dyre ingredienser, men op for legelysten og smagen. Med Nemt på budget får du inspiration til delikate retter, der er billige og lette at lave, så du i fremtiden kan servere de lækreste retter uden at have dårlig samvittighed.


Nemt på budget er for dig, der gerne vil spare lidt penge – uden at spare på smagen!


Anmeldelse:


”Nemt på budget” samlet og udgivet af FADL`s Forlag er en samling af 75 prisvenlige retter. Retterne er samlet fra nogle af FADL`s tidligere udgivelser af kogebøger. Opskrifterne i bogen er kreeret af Emma Martiny, Louise Bruun & Torben Kitaj,

Christine Bonde, Mia Sommer, Mia Gardum, Louise Beck Brønnum & Helle Brønnum Carlsen, Emilie Horn Andersen, Asmus Gamdrup Petersen Jensen & Peter Nøhr Christensen samt Camilla Stemann Jensen.


”Nemt på budget” er fyldt med lækre, inspirerende og smukke billeder. Sådan nogle billeder der straks giver mig lyst til at gå i køkkenet og kreere lækre billige retter. Opskrifterne fik mig såmænd også løftet op i det nostalgiske hjørne da jeg så opskriften på ”Stuvet hvidkål med kanel og sukker”. Det er en ret som min mormor tog med sig fra Nordjylland. Hvert eneste år til familiens julefrokost var det en ret som vi fik til aftensmad inden folk tog hjem. En tradition som vi stadig holder fast i.


Nemt på budget” er delt op i morgenmad, forretter, hovedretter, tilbehør og desserter. Der er opskrifter på ”Koldhævede boller” og ”Cremet grønkålssuppe med hvide bønner og bacon”. Noget jeg holder meget af er kartoffelpizza og i bogen er der en opskrift på ”kartoffelpizza med soltørrede tomater” en ret som vi helt sikkert skal have afprøvet.


En af de mere spændende og moderne opskrifter er på ”confiterede citroner”, noget som jeg glæder mig til at prøve, at lave. Når vi når næste sommer kunne det da også være lækkert med en god gammel kending som der også er en opskrift på i ” Nemt på budget”. Nemlig ”Rødgrød med jordbær og rabarber”.


Som i bogen ”Nemt glutenfrit” er der heller ikke i denne bog noteret i opskrifterne hvilken bog den enkelte opskrift stammer fra, men der er et register sidst i bogen. Jeg valgte at lave ”15-minutters pasta med avocadopesto”. En virkelig lækker og hurtig ret, som navnet også antyder.


I stedet for gærflager valgte jeg at tilsætte en god håndfuld revet mozzarella, som et lækkert touch til retten. En virkelig lækker og velsmagende ret, der ovenikøbet var hurtigt lavet. Det er helt bestemt ikke sidste gang vi her i familien laver en kød fri ret på denne måde.


”Nemt på budget” Får mine varmeste anbefalinger med på vejen som en kogebog fyldt med lækker inspiration til retter til et rimeligt budget. I denne uge kan bogen købes på forlagets hjemmeside med rabat.


Vurdering: 5/6 Roser


Krimiormen


Bogen kan købes her:


https://fadlforlag.dk/produkt/nemt-paa-budget/

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

"Utøj"

"Syv M2 med lås" skrevet af Jussi adler-olsen

Anmeldelse: ”Syv kvm med lås” er Jussi adler-Olsens sidste og 10. bind om og med afdeling Q. Jeg vil klart anbefale at man læser alle 10. bind for at få det fulde udbytte af hele serien. Bogen er afsl

bottom of page