Søg
  • krimiormen

MOFIBO OG "MØRKETS AFGRUND"

ANMELDELSE AF MOFIBO & MØRKETS AFGRUND SKREVET AF NIS JAKOB


"Mørkets afgrund" skrevet af Nis Jakob på Mofibo

Forfatter: Nis Jakob

Forlag: Jakobs Press/Mofibo

Udgivelse: 1. juli 2022

Varighed: 10 timer 1 minut

Genre: Krimi-serie

Serie: Rød hævn #3 Mofibooriginal

Oplæser: Dan Schlosser

Isbn: 9789180353861

Format: Storytel original Lydbog

Anmeldt: 28. juli 2022

Jeg fik adgang til bogen via et prøve-abonnement hos Mofibo. Anmeldelsen er udtryk for min egen vurdering af bogen og ikke påvirket heraf.

Om bogen:

Mørkets afgrund er 3. sæson af Nis Jakobs spændingsmættede og grusomme serie RØD HÆVN. Den pensionerede politibetjent Hans Schmidt, der er dømt for flere drab, afsoner i Danmarks mest sikre fængsel sammen med nogle af landets farligste fanger.

Den egentlige gerningsmand bag de spektakulære mord kører en lukrativ forretning med dødsporno, som han distribuerer via lukkede fora på internettet. Forbrydelserne sættes i værk via et netværk af mænd, der er villige til at begå overgreb og mord på hans bestilling.

Louise, bor fortsat i præstegården. Men nu helt alene. Hun prøver at komme sig ovenpå nedturen over Hans’ uretfærdige fængselsdom. Hun går til psykolog og fylder sig med piller for at få styr på sit liv, mens hun overvejer at droppe helt ud af politiet.

Hans vil ikke lade sig kue og beslutter sig for at gøre noget ved situationen. Han vil flygte ud af det topsikrede fængsel, men han kan ikke uden Louises hjælp. Det kræver, at hun er villig til at sætte alt på spil for at redde ham, så de sammen kan prøve at finde den psykopatiske gerningsmand, der allerede har et nyt mord på samvittigheden.

Hvad ingen af dem ved er, at morderen hver dag holder øje med Louise i præstegården. Han er fuldstændig besat af, at hun skal have hovedrollen i hans næste dødsfilm.


Reelt er denne anmeldelse flettet sammen med en anmeldelse af Mofibo som lydbogsapp i forbindelse med, at jeg lyttede til Nis Jakobs 3. sæson (som den kaldes) af serien ”Rød hævn” på Mofibos lydbogsapp. Jeg har desværre kun læst eller lyttet til de 2 sidste dele af Rød hævn.

Jeg vil bestemt anbefale, at du lytter til alle 3 sæsoner i rette rækkefølge, for at få det fulde udbytte af hele serien Rød hævn. Jeg har læst/lyttet til følgende udgivelser, skrevet af Nis Jakob:

1. Eliksir (Wolf #5).

2. Helvedes port (Rød hævn #2).

3. Mørkets afgrund (Rød hævn #3).

Mofibo er den 4. lydbogsapp, jeg har stiftet bekendtskab med. Mofibo ligger absolut i topklassen af apps, når du gerne vil lytte til dine bøger. Appen er nem at navigere rundt i. og glemmer ikke, hvor du er nået til i dine bøger.

Indtil nu har jeg ikke læst en bog, som jeg ikke har kunnet finde som lydbog i Appen. Med andre ord så har Mofibo et rigt og varieret udvalg af læseoplevelser. Alle 3 bøger i serien ”Rød hævn” skrevet af Nis Jakob, har jeg fundet som lydbøger hos Mofibo.

Det betyder også, at man ikke går glip af en bog i serien. I tilgift så er alle de oplæsere, jeg er stødt på hos mofibo virkelig dygtige uden maskinel oplæsning. Som man måske ved, hvis man har lyttet til mange bøger, så har oplæseren stor betydning for lytterens oplevelse af bøgerne.

Mofibo som lydbogsapp får mine varmeste anbefalinger med på vejen med 5 flotte roser fra Krimiormen.

5/6 Roser

”Mørkets afgrund” er en hæsblæsende, overraskende og fænomenal afslutning på hele serien ”Rød hævn”, som jeg ser som en krimiserie i absolut topklasse. Vi følger delvist den pensionerede politibetjent Hans Schmidt, der uberettiget er dømt for flere drab.

Bogens 2. hovedperson, Politibetjenten Louise Andersen bor fortsat i præstegården, men nu alene. Hun er mentalt nedbrudt over Hans`s fængsling. Læseren præsenteres for nogle meget velbeskrevede karakterer som man føler at man kommer helt tæt på igennem hele serien.

Nis Jakobs serie leverer fuldt ud både hvad angår geniale plot-twist og hæsblæsende handling, ikke mindst i dette 3 og afsluttende bind af serien. Man er ikke i tvivl om, at man her har en forfatter med mange års erfaring i at fastholde læseren fra første side og ikke give slip førend bogen er lukket igen.

”Mørkets afgrund” og hele serien ”Rød hævn” får mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du er til spænding, drama og karakterer i en helt særlig liga.

Vurdering: 5/6 Roser.

Krimiormen.

Her kan du finde lydbogsapps:

Lydbogormen

Bogen findes hos Mofibo:

Mofibo


5/6 Roser

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle