top of page
Søg
  • krimiormen

"INTERGALAKTISK EVENTYR"

Rummets detektiver 2 skrevet af Søren & Morten Ellemose


"Intergalaktisk eventyr" skrevet af Søren & Morten Ellemose

Anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget.


Forfatter: Søren & Morten Ellemose



Udgivelse: 15. maj 2019


Sider: 204


Genre: Science-fiction


ISBN-13: 9 788793 755307


Anmeldt: 14. september 2019


Forlaget skriver:


Intergalaktisk Eventyr – Rummets Detektiver 2 er et hæsblæsende rumeventyr for alle unge og ungdommelige læsere. Xander, Georg, Jeanne og Sigrid er tilbage i 7. klasse på Tvegaardskolen. De er trætte, fortumlede og usikre på om deres oplevelser med hidsige robotter, blodtørstige Daggerrotter og rumrejsende væsener har været virkelighed eller mareridt.


Midt i morgensamlingen dukker tvillingerne Robert og Tammie fra fremtiden atter op, skarpt forfulgt af en rasende Timecop. Xander har fået fingre i en magisk Tidsbog, som måske kan hjælpe de seks venner på flugt, mens tiden ubønhørligt tæller ned til dommedag. Det bliver en hæsblæsende kamp mod uret, mens universets to bedste dusørjægere, Lord Greywood og Blade Bloodstorm, er lige i hælene på dem og alletiders største tidsrejsende, den nuttede, men farlige SaSaXavir.


Intergalaktisk Eventyr er anden bog i serien om Rummets Detektiver – en hæsblæsende serie om tidsrejser. For alle der nogensinde har læst Dennis Jürgensen og frydet sig over at være suget med ind i Djævelens Hule. Det er vores ydmyge og respektfulde hyldest til en forfatter, som prægede vores teenageværelser.

Og som vi stadig læser og genlæser.


Anmeldelse:


Drengen Xander har købt en sjælden tegneserie ”Rummets detektiver”. Den ser lidt kedelig ud, men da han kigger nærmere, så ligner hovedpersonen Xander selv. Tiden på bagsiden af bogen ændrer sig og Xander opdager at tiden viser jordens undergang. Da Xander møder op i skolen, virker det som om, at Xanders venner, Georg, Sigrid og Jeanne har glemt alt om deres tidligere eventyr sammen.


Snart dukker tvillingerne fra fortiden, Tammie og Robert op og så er der ellers lagt op til alletiders eventyr for de 6 unge mennesker. Tilbage i fremtiden møder vi de 2 dusørjægere Lord Greywood og Bloodstorm. De er blevet enige om at slå sig sammen på deres næste job. Så er eventyret ellers for alvor i gang.


Men hvad er et rigtig eventyr i ”Rummets detektiver” uden Sasaxavir og Friture Finn. Nej vel. Så de er selvfølgelig også en del af galleriet i denne 2. bog i serien. Hele vejen igennem historien er der fart over feltet og de unge mennesker bliver hvirvlet ind i et eventyr hvor de bare er nødt til at følge med.


Slutningen af ”Intergalaktisk eventyr” lægger helt klart op til en hæsblæsende fortsættelse i ”Dusørjægerens hævn”. Jeg vil absolut anbefale at man først læser 1. del af serien Rummets detektiver ”Tidsmaskinen”. At jeg havde læst den første bog i serien, betød i hvert fald at jeg hurtigt var inde i jargonen og selve historien.


Forfatternes sædvanlige humor og opfindsomhed fornægter sig ikke i ”intergalaktisk eventyr”. Der er virkelig nogle meget morsomme passager flettet ind i historien og fuld fart over feltet. På trods af, at jeg er udover de første teenage-år så var jeg absolut godt underholdt og jeg må simpelthen læse ”Dusørjægerens hævn” som er 3. del af serien.


Under alle omstændigheder så får den mine varmeste anbefalinger med på vejen til de 12-18-årige. ”Intergalaktisk eventyr” er vanvittig velskrevet og ufattelig morsom.


Vurdering: 5 ud af 6 Roser


Krimiormen


5/6 Roser

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

"Utøj"

"Syv M2 med lås" skrevet af Jussi adler-olsen

Anmeldelse: ”Syv kvm med lås” er Jussi adler-Olsens sidste og 10. bind om og med afdeling Q. Jeg vil klart anbefale at man læser alle 10. bind for at få det fulde udbytte af hele serien. Bogen er afsl

bottom of page