top of page
Søg
  • krimiormen

"PISTACIESKOVENS FORBANDELSE

SKREVET AF RICHARD ASKLUND


"Pistacieskovens forbandelse" skrevet af Richard Asklund

ANMELDEREKSEMPLAR

Forfatter: Richard Asklund

Forlag: Forlaget Den Sorte Svane

Udgivelse: 6. oktober 2022

Sider: 362

Format: Paperback

Genre: Krimi

ISBN: 9788797413203

Anmeldt: 8. januar 2023

Bogen er et anmeldereksemplar, som jeg har modtaget fra forfatteren. Anmeldelsen er et udtryk for min egen mening om bogen og ikke påvirket heraf.

Om bogen:


Theodor, en højtstående leder og stormester af en hemmelig orden, udfører sammen med ordenens øvrige højtstående medlemmer ofringer af unge kvinder til et dystert mørkt formål. Ordenen tæller mafiabosser, biskopper, oligarker og koncernbestyrelsesmedlemmer fra hele verden. Samtidig søger en desperat mor føreren af en mørkegrå Range Rover, som brutalt myrdede hendes lille datter. Det tager hende rundt på solskins-øen Sicilien, men dybt påvirket af sorg ændrer hendes adfærd sig til at være kold og kynisk med det eneste formål at hævne datteren. Tilfældighederne vil, at hun kommer på tværs af ordenen, hvilket bliver et skæbnesvangert møde med livet som indsats. Den ultimative kulmination viser sig at blive en eksplosiv cocktail med fatale globale konsekvenser!


Omslagsgrafiker: Forlagsservice


Anmeldelse:


”Pistacieskovens forbandelse” handler vel egentlig om en flok mennesker, der ikke evner at se ud over deres egen næse. Forstået på den måde, at de kun evner at tage hensyn til deres egne følelser uden tanke for, hvad deres ageren gør ved deres omgivelser.


Hovedpersonen Nadine har sammen med sin mand Philippe skabt 2 små babyer, der begge er døde. De står nu i en situation hvor de beslutter sig for, at adoptere en lille pige Adeline fra Afrika. Først da Adeline var 11 år tog de hende med på længere ture ud i landet.


Nadine vælger at tage Adeline med på en længere ferie til Italien. 3 dage bliver de 2 kvinder hos en familie de kender i Italien, hvorefter Nadine og Adeline rejser videre. Nadine og Adeline når frem til den lejlighed, hvor de skal bo på den næste del af deres ferie.


Alle naboerne er vældig søde og de 2 kvinder nyder deres ferie i fulde drag. Nede på stranden nyder Nadine og Adeline varmen i deres liggestole. Nadine vågner om morgenen og går lidt i panik da datteren Adeline er væk. Nadine finder sin datter igen og pigen lover at hun ikke går sin vej igen, uden at fortælle sin mor hvor hun går hen.


Senere på dagen går pigen ind i en butik, imens hendes mor står stivnet udenfor på gaden. Da Adeline igen kommer ud af butikken, med sine indkøb bliver hun kørt ned af en flugtbilist. Føreren af bilen er en person, der har modtaget penge for at køre en mafiaboss ned.


Dette ved de 2 kvinder dog intet om. Nadine går fuldstændig i chok over den frygtelige oplevelse og bliver indlagt. Adeline var Nadines livs lys og hun kan slet ikke overskue sin datters død. Ovenikøbet hører hun intet fra Philippe efter pigens dødsfald og går lidt i panik over den frygtelige situation.


Da Nadine bliver udskrevet fra hospitalet, så har hun kun én tanke i hovedet og det er, at finde gerningsmanden til sin datters frygtelige dødsfald. ”Pistacieskovens forbandelse” er en bog i en helt særlig klasse, som evner at fastholde læseren i yderste spænding, hele vejen igennem bogen.


Med ”Pistacieskovens forbandelse” sidder læseren med litteratur langt ud over det sædvanlige. Jeg kan kun anbefale ”Pistacieskovens forbandelse” på det varmeste, hvis du er til litteratur i en helt særlig klasse. Min eneste anke er: hvad blev der af Philippe? Han forsvinder pludselig sporløst ud af historien.


Vurdering: 4/6 Roser.

Krimiormen.


4/6 Roser

30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

댓글


bottom of page