top of page
Søg
  • krimiormen

"MILLIARDÆRENS MARERIDT"

En kærlighedshistorie #3 skrevet af Per Bang Hansen


"Milliardærens mareridt" skrevet af Per Bang Hansen

ANMELDEREKSEMPLAR

Forfatter: Per Bang Hansen

Forlag: Skriveforlaget

Udgivelse: 11. november 2021

Sider: 400

Format: Hæftet

Genre: Kærlighedstrilogi

Trilogi: En kærlighedshistorie # 3

ISBN: 9788794183420

Anmeldt: 18. august 2022

Jeg fik tilsendt bogen som et anmeldereksemplar. Anmeldelsen er udtryk for min egen mening om bogen og ikke påvirket heraf.

Om bogen:

Den unge milliardær og Sofie forsøger at vende tilbage til et normalt liv i deres privilegerede verden. De er begge præget af de ting, der sket i deres fælles liv. Historien om Mia og hendes tragiske endeligt fylder mest. Ikke mindst hos bogens mandlige hovedperson.

Sofie har andet at tænke på, da hun er blevet gravid og forbereder sig til at føde deres første barn. Det skal hun håndtere samtidig med, at det hovedsagelig er hende, der koncentrerer sig om at få et nyt hjem i Midtjylland op at stå.

Hans fokus er på en snarlig børsintroduktion, der skal frigøre ham og Sofie fra virksomheden. Han ser frem til at bygge noget helt nyt op sammen med Sofie og dermed lægge fortiden helt bag sig. Det er bare ikke alting, der går, som man ønsker, uanset hvor velhavende man end måtte være.

Fortidens skygger følger med, og selv om han ikke er stolt af dem, må han indse, at han ikke kan skjule dem for Sofie, hvis deres kærlighed til hinanden skal holde. Milliardærens mareridt er tredje bind i en trilogi om den store kærlighed og de udfordringer, den kan medføre.

Første bind Milliardærens drøm blev udgivet oktober 2019. Efterfølgeren Milliardæren og Sofie udkom i 2020.


En kærlighedshistorie 1-3

ANMELDELSE

”Milliardærens mareridt” er 3. og sidste bind af forfatteren Per Bang Hansens trilogi om en milliardærs drøm, kærlighed og mareridt. Kogt ned til få ord, så handler de 3 bøger om en milliardær, der finder sit livs kærlighed, om deres liv sammen og hvordan de til sidst finder ind til hinanden og deres fælles fremtid.

Det kan lyde som lidt ”pladderromantik” men det skal man ikke lade sig snyde af. Trilogien om milliardæren og hans store kærlighed Sofie er så meget mere. Jeg har læst hele trilogien, men dog kun anmeldt de sidste 2 bind her på bloggen.

1. ”milliardæren og Sofie” samt dette sidste bind

2. "Milliardærens mareridt".

I 1. bind ”Milliardærens drøm” præsenteres læseren for en ung milliardær på toppen af sin karriere der føler, at hans vej til den absolutte top i forretningsverdenen har krævet så hårdt arbejde, at han har lidt alt for mange afsavn i forhold til andre unge mennesker.

Nu mærker han ensomheden trænge sig på, og han begynder at lede efter kærligheden. Med lidt hjælp fra sin direktionssekretær Maja kommer han i kontakt med den unge, smukke håndboldspiller Sofie. Hun er succesfuld i sin klub i Tyskland og spiller også på det danske landshold.

Det slår straks gnister, da milliardæren og håndboldspilleren mødes, og sammen oplever de et kortvarigt, hektisk kærlighedsliv, inden virkeligheden første gang rammer dem. 2. bind i serien ”Milliardæren og Sofie” er utrolig smukt skrevet og samtidig fyldt med dramatik.

”Milliardæren og Sofie” fortsætter, hvor vi slap dem i ”Milliardærens drøm”. Milliardæren og Sofie er på vej hjem fra Tyskland. Sofie har en håndboldkamp tilbage, inden hun er klar til at begynde et nyt liv, sammen med sin elskede milliardær.

Sofie skal finde sin plads i hans virksomhed og de skal lære hinanden at kende i en hverdag, hvor de både er sammen privat og på deres respektive jobs. Milliardæren skal, sammen med sin personlige assistent Maja, finde en stilling til Sofie, der udfordrer og tilfredsstiller hende tilstrækkeligt fagligt.

Sofie er lidt nervøs, men mødet med milliardærens assistent Maja, hans privatchauffør Tom, hans direktør Anders samt hendes første pressemøde, som ny medarbejder i virksomheden går godt. Herefter er parret klar til at holde en måneds ferie i hans hus på Kreta.

I det 3. bind af serien ”Milliardærens mareridt” føres læseren ind i milliardærens barndom og ungdom og hans personlige mareridt, som han endnu ikke har indvilget Sofie i. parret er dog vildt forelskede i hinanden og deres kærlighed har båret frugt.

Under normale omstændigheder så er jeg ikke den store sluger af romantiske bøger. Men trilogien om Milliardæren og den unge kvinde Sofie er samtidig fyldt med så meget drama og hovedpersonernes indre kampe, at jeg fuldstændig er faldet for bøgerne.

Serien er en kærlighedshistorie, men også et drama, der evner at fastholde læseren i yderste spænding. Jeg er dybt imponeret over forfatterens evne til at beskrive et romantisk og nært forhold imellem 2 mennesker, der simpelthen er som skabt for hinanden.

Serien om Milliardæren og hans livs kærlighed og drama, får mine varmeste anbefalinger med på vejen. Du bør ikke lade dig snyde, for at dykke ned i en helt fantastisk og velbeskrevet dramatisk kærlighedshistorie smækfyldt med dramatik, rigdom og stor kærlighed.

Vurdering: 5/6 Roser.

Krimiormen.

Her kan du finde lydbogsapps:


5/6 Roser

97 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

"Utøj"

"Syv M2 med lås" skrevet af Jussi adler-olsen

Anmeldelse: ”Syv kvm med lås” er Jussi adler-Olsens sidste og 10. bind om og med afdeling Q. Jeg vil klart anbefale at man læser alle 10. bind for at få det fulde udbytte af hele serien. Bogen er afsl

bottom of page